top of page
Search
  • Writer's pictureDusan

Klamárka Ľudmila Gazdíková - Hospodárka SLK

Updated: Jun 11, 2020

Môže klamárka zastávať čestnú funkciu?


Týmto verejne vyzývam p. Ľudmilu Gazdíkovú, aby sa mi verejne ospravedlnila za lži, ktoré o mojom chove vedome verejne rozširovala.

Pani Gazdíková klamala o vrhu a o chovateľskej stanici CRIZLY,  a to, cit  e-mail:

"Zdravím poradkyňu chovu,

navrhujem spojenie nepovoliť. Keďže som sama osobne mala možnosť vidieť šteňatá z predošlého vrhu pri kontrole , môžem potvrdiť vady a nedostatky chovu, ktoré poradkyňa chovu uviedla.

S pozdravom

Gazdíková Ľudmila",

Toto bolo v hrubom rozpore so skutočnosťou , nakoľko pri kontrole vrhu, ktorú vykonala pani Gazdíková, v úradnej listine - prihláška na zápis šteniat uviedla cit.:

"Vrh 11 šteniat z toho 2 suky a 9 psov, šteniatka v dobrej kondícii, váhy šteniat zodpovedajú veku, sú bez viditeľných exteriérových a viditeľných vád. Šteňatá zodpovedajú štandardu plemena.

Kontrolu vrhu vykonal : člen výboru Ľudmila Gazdíková

V Blatnej na Ostrove dňa 19. 06. 2012   meno a podpis Gazdíková"

Toto jej klamstvo rozširené v emaili poradkyni chovu malo za dôsledok nevydanie krycieho listu pre moju chovateľskú stanicu a taktiež vznik 3 súdnych sporov medzi mnou a SLK, v ktorom SLK  okrem iného dostalo pokuty 2.500 eur. Je jednoznačné, že p. Gazdíková vedome klamala pred orgánmi klubu o kontrole vrhu voči mne, D.P.. Z kontroly vrhu existuje aj zvukový záznam.


Taktiež poukazujem na skutočnosť, že manžel pani Gazdíkovej po mojej matke kričal a vyhrážal sa na Členskej schôdzi SLK  dňa 21. 09. 2013, že jej rozbije papuľu. A to práve v súvislosti s horeuvedením klamstvom.


Prečo radšej neohovára sama seba, ked vsetci dobre vedia, že jej krátko po porode zdochla suka? Je to dobrá vizitka starostlivej chovateľky?


Čakám na Vaše bezodkladné ospravedlnenie p. Gazdíková! 

Mgr. Dušan P.!

151 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page